Poklon iznenađenje za Sofijin rođendan

Oduvek mi je najteži deo putovanja bio povratak u normalan život.

Ništa mi teško ne pada što se tiče samog puta.

Ni dugačke pripreme, vađenje papira i osiguranja za nas i decu ukoliko idemo u inostranstvo.

Čak ni čekanja na aerodromima, problemi sa smeštajem ili hranom.

Sve te stvari pretstavljaju čari puta. Na njih se vremenom navikneš i počneš da uživaš u njima.

Svako putovanje, bilo da je odlazak na vikend na neku planinu ili u banju, ili dvonedeljni put na drugi kontinent, nose nezaboravne trenutke koje ćemo moja porodica i ja pamtiti ceo život.

Posle svakog putovanja dolazimo bogatiji za jedno iskustvo.

Ono je uvek drugačije.  Bilo da je to užina pored jezera na haubi našeg automobila negde u Šumadiji, ili ručak u restoranu na obali mora, obilasci istorijskih spomenika naše zemlje ili upoznovanje sa drugim kulturama, sve to predstavlja samo delić mozaika koji gradi našu ličnost.

Ono što je zajedničko za svako putovanje koje sam imala u životu je to da se posle povratka sa njega osećam izbuljeno u haosu svakodnevnih obaveza. To me ponekad dovede do toga da sam manje pažljiva nego što bih to želela prema ljudima koje voli. Ipak, vremenom sam naučila kako da se organizujem i iskontrolišem stvari koje su mi nekada pravile problem.

Jedna od tih je bila kupovina poklona. Nekoliko puta mi se desilo da zaboravim da pripremim poklon za rođendan najbolje drugarice jer je u sred leta, i obično dođe posle mog povratka sa nekog putovanja. Da ne bih kao prethodnih godina tražila spas u poslednjoj sekundi pre zatvaranja prodavnica našla sam novi način.

Ove godine sam rešila da na vreme mislim. Na sajtu Gifty.rs  pronašla idealan pokon za moju Sofiju – Gifty Box (Kinder). Odabrala sam fotke koje volim i opredelila se za Kinder iznenađenje, jer koje dete ne voli Kinder čokoladice.

Naručila sam pokon koji je sutradan stigao na moju adresu. Kvalitetan, lepo upakovan i originalan dar sam prvi put spremila na vreme. Mnogo mi se dopala opcija da napravim nešto tako unikatno i lepo. Super mi je što znam da dan pred neki bitam datum mogu samo dan ranije da se opredelim za poklon preko Gifty-a i ne moram da brinem da brinem kako dragim ljudima da ulepšam život. Mogu to da odradim i dok sam na putu, on-line.